Pala turkulaista historiaa
Kakolanmäki on kokenut hurjan muutoksen sitten vankilanaikojen. Kakolanruusu oli alueen ensimmäisten palveluntarjoajien joukossa avattuaan ensikerran ovet pop-up –hengessä vappuna 2017.
Vappuna 2019 alkoi uusi Ruusun aika. Merikonttikeittiöt ja pihagrilli ovat vaihtuneet vasta remontoituihin upeisiin tiloihin Yöselli-rakennuksessa.
Panimo, leipomo ja kahvipaahtimo täydentävät ihanalla tavalla alueen tarjontaa. Heidän tuotteitaan tarjoillaan myös Kakolanruusussa.
Avotulella kokkaaminen
Jylhät puitteet innostivat keittiömme mestareita liekkeihin. Avotuli määrää ruoan makujen vivahteita. Raaka-ainelähtöisesti toteutetut sesonkituotteet piipahtavat 140 cm leveässä infernossa, ja lopputulemaa on joskus kuvailtu gourmét-mökkiruoaksi! Sielukasta, sanomme. Käsityön aste Kakolanruusussa on korkea siksi, että niin voidaan varmistaa haluttu lopputulos – ja kehittyä entistä paremmaksi.
Vastuullisuus
Toimintaamme ohjaa ympäristöystävällisyys, vastuullisuus sekä kestävä kehitys. Suosimme kauden raaka-aineita, lähituotettuja tuotteita, luomua, reilua kauppaa sekä toimittajia, jotka jakavat kanssamme samanlaiset arvot. Teemme yhteistyötä lähialueen paikallisten, pienempien toimijoiden kanssa. Tunnemme yhteistyökumppanimme ja tiedämme heidät luotettaviksi. Kaikki ovat tervetulleita ravintola Kakolanruusuun ja kaikkia kohdellaan paitsi asiantuntevasti myös tasa-arvoisesti ja kunnioittavasti.
Valitsemalla Green Key-sertifioidun ravintolamme olet mukana edistämässä kestävää kehitystä ja vastuullisuutta.
Ihmisiä Kakolanruusun takana
Ihmiset ovat kiistatta ravintolan tärkein resurssi. Kakolanruusun jengi tuo sellaisen energialatauksen ravintolaan, että sillä melkein valaisisi ja lämmittäisikin koko tienoon. Tässä vain muutamia poimintoja huikeasta tiimistämme: