Ravintola Kakolanruusu Turku

Ravintola Kakolanruusu on Kakolanmäen vanhassa vankilassa sijaitseva turkulainen ravintola, joka tarjoilee lounasta, illallista, rentoa illanviettoa ja tunnelmallisen paikan erilaisille juhlille ja tapahtumille. Tule nauttimaan!

Varaa pöytä

Pöytä on käytössä lounaalla 1,5 tuntia ja illallisella 2,5 tuntia varaushetkestä, mikäli ei muuta ole sovittu. Pöytää pidetään varattuna 30 minuuttia varaushetkestä, jonka jälkeen pöytä voidaan luovuttaa muille.

Etukäteen peruuttamattomista paikoista perimme 45€/tuoli. Peruutukset tulee tehdä viimeistään samana aamuna kuin pöytävaraus on.  Yli 12 hengen seurueille sovellamme erikseen ilmoitettuja ryhmävarausehtoja.

Yhteystiedot

Ravintola Kakolanruusu
Graniittilinnankatu 2F
20100 Turku
info@kakolanruusu.fi

Katso kartalla

 

Myyntipalvelu: 044 223 0200
Ravintola: 044 223 0201

Myyntipalvelu on paikalla ti–pe 10–17. Huomaathan, että pöydissä istuvat vieraamme ovat etusijalla, joten erityisesti myyntipalveluajan ulkopuolella meidät tavoittaa vaihtelevasti.

www.kakolanruusu.fi

Aukioloajat

Ti–to 11:30–14:30 ja 16–24 (viimeiset tilaukset keittiöstä kello 21:30)
Pe 11:30–14:30 ja 16-01 (viimeiset tilaukset keittiöstä kello 22:30)
La 13–01 (viimeiset tilaukset keittiöstä kello 22:30)

Saapuminen ja parkkipaikat

Ravintola Kakolanruusu sijaitsee Kakolanmäen päällä.

Sisäänkäynti ravintolaan tapahtuu Aurajoen puolelta, vankilan vanhasta pääportista (2A) muurien sisäpuolelle. Jatka oikealle ja näet ravintolan terasseineen. Pääovi löytyy vsemmalta, rakennuksen päädystä.

Pysäköinti Kakolanmäellä on maksullista. Kakolanruusun asiakkaille on varattu paikkoja Länsisellin pihakannelta, johon pääsee vanhan pääportin viereisestä satamanpuoleisesta portista. Portti avautuu, kun syötät laitteeseen maksukortin (luotto/pankki). Maksu tapahtuu pois lähtiessäsi syöttämällä saman kortin kuin tullessa, jolloin saat myös kuitin (2€/h).

Auton voi jättää myös mäen alle Linnankadulle, josta pääsee Turun kuuluisalla funikulaarilla suoraan vankilan vanhalle pääportille.

Esteetön kulku ravintolaan onnistuu ajamalla autolla vanhasta vankilan portista sisään ravintolan pääovelle asti.