Ravintola Kakolanruusu Turku

Ravintola Kakolanruusu on Kakolanmäen vanhassa vankilassa sijaitseva turkulainen ravintola, joka tarjoilee lounasta, illallista, rentoa illanviettoa ja tunnelmallisen paikan erilaisille juhlille ja tapahtumille. Tule nauttimaan!

Varaa pöytä

Pöytä on käytössä lounaalla 1,5 tuntia ja illallisella 2,5 tuntia varaushetkestä, mikäli ei muuta ole sovittu. Pöytää pidetään varattuna 30 minuuttia varaushetkestä, jonka jälkeen pöytä voidaan luovuttaa muille.

Etukäteen peruuttamattomista paikoista perimme 55€/tuoli. Peruutukset tulee tehdä ennen varauksen alkua.  Yli 9 hengen seurueille sovellamme erikseen ilmoitettuja ryhmävarausehtoja.

Yhteystiedot

Ravintola Kakolanruusu
Graniittilinnankatu 2F
20100 Turku
info@kakolanruusu.fi

Katso kartalla

 

Puh: 044 223 0200 (ti-pe klo 10-17)

www.kakolanruusu.fi

Aukioloajat

Ti–to 16:00–23:00
Pe 12:00–14:30 ja 16:00-00:00
La 13:00–00:00

Saapuminen ja parkkipaikat

Ravintola Kakolanruusu sijaitsee Kakolanmäen päällä. Bussilla nro 1 pääsee funikulaarin ala-asemalle ja rinnehissillä ylös.

Kulku ravintolaan tapahtuu Aurajoen puolelta, funikulaarin yläasemaa vastapäätä olevasta vankilan vanhasta pääportista (2A) muurien sisäpuolelle. Jatka oikealle ja näet ravintolan terasseineen. Pääovi löytyy vasemmalta, rakennuksen päädystä.

Pysäköinti koko Kakolanmäellä on maksullista. Kakolanruusun asiakkaille on varattu paikkoja Länsisellin pihakannelta, johon pääsee  satamanpuoleisesta portista. Portti avautuu, kun syötät laitteeseen maksukortin (luotto/pankki). Maksu tapahtuu pois lähtiessäsi syöttämällä saman kortin kuin tullessa, jolloin saat myös kuitin (2€/h).

Auton voi jättää myös mäen alle Linnankadulle tai jokivarteen, josta pääsee Turun kuuluisalla funikulaarilla suoraan vankilan vanhalle pääportille.

Esteetön kulku ravintolaan onnistuu ajamalla autolla vanhasta vankilan portista sisään ravintolan pääovelle asti.