Ravintola Kakolanruusu Turku

Ravintola Kakolanruusu on Kakolanmäen vanhassa vankilassa sijaitseva turkulainen ravintola, joka tarjoilee lounasta, illallista, rentoa illanviettoa ja tunnelmallisen paikan erilaisille juhlille ja tapahtumille. Tule nauttimaan!

Varaa pöytä

Pöytä on käytössä lounaalla 1,5 tuntia ja illallisella 2,5 tuntia varaushetkestä, mikäli ei muuta ole sovittu. Pöytää pidetään varattuna 30 minuuttia varaushetkestä, jonka jälkeen pöytä voidaan luovuttaa muille.

Etukäteen peruuttamattomista paikoista perimme 55€/tuoli. Peruutukset tulee tehdä ennen varauksen alkua.  Yli 10 hengen seurueille sovellamme erikseen ilmoitettuja ryhmävarausehtoja. Nämä lähetetään sähköpostitse erikseen varauksen yhteydessä.

Yhteystiedot

Ravintola Kakolanruusu
Graniittilinnankatu 2F
20100 Turku
info@kakolanruusu.fi

044 223 0200

Katso kartalla

 

Kakolanruusun sekä Kaskiksen myyntipalvelu

Puh: 044 223 0200 (ti-pe klo 12-17)

www.kakolanruusu.fi

Aukioloajat

Ti–to 12:00-14:30 ja 16:00–23:00
Pe 12:00–14:30 ja 16:00-00:00
La 13:00–00:00

Saapuminen ja parkkipaikat

Ravintola Kakolanruusu sijaitsee Kakolanmäen päällä, Kakolan vanhan vankilan muurien sisällä. Helpoimmin meille pääsee kävelemällä, pyörällä tai julkisilla, bussi nro 1 tuo suoraan funikulaarin ala-asemalle ja rinnehissillä pääsee ylös.

Fölläri kaupunkipyörien asema löytyy myös läheltä, sijainti on jokirannassa Förin kohdalla.

Kulku ravintolaan tapahtuu Aurajoen puolelta, funikulaarin yläasemaa vastapäätä olevasta vankilan vanhasta pääportista (2A) muurien sisäpuolelle. Jatka oikealle ja näet ravintolan terasseineen. Pääovi löytyy vasemmalta, rakennuksen päädystä.

Pääset autolla ylös mäelle vain Malmin- ja Michailowinkadun kautta.

Pysäköinti koko Kakolanmäellä on maksullista. Kadunvarsipysäköinti Kakolanmäellä on kiellettyä ja alueella toimii pysäköinninvalvonta. Kakolan mäellä on oma parkkihalli johon ajo onnistuu Kakolankadun kautta, löydät perille osoitteella Kakolankatu 19.

Voit maksaa pysäköinnin käyttämällä Easypark tai Parkman -sovellluksia.

Auton voi jättää myös mäen alle Linnankadulle tai jokivarteen, josta pääsee Turun kuuluisalla funikulaarilla suoraan vankilan vanhalle pääportille.

Esteetön kulku ravintolaan onnistuu ajamalla autolla vanhasta vankilan portista sisään ravintolan pääovelle asti. Pihalla on yksi pyörätuolilla merkitty pysäköintipaikka.