Ruoka & juoma

Käytämme aina sesongin mukaisia, tuoreita raaka-aineita, jotka kypsennetään mahdollisimman pitkälle avotulella. Keittiömme sydän on siis tulta. Ja koivuklapeja.

Annokset Kakolanruusussa ovat jaettavia – eli koko seurue osallistuu ruokailutapahtumaan. Sosiaalista, epämuodollista ja mukavaa!

Cocktailien kanssa tarjoilemme pieniä annoksia baarin puolella; Kakolan isot pidot taas asettavat uudet standardit pitkälle kaavalle. Päivän erikoiset tuovat vaihtelua listalle.

Ravintolan viinit on valittu tarkasti ruokiin sopiviksi ja makuhermoja kutkutteleviksi. Viinilistan lisäksi Kakolanruusussa on myös kellarilista, josta voi tehdä ainutlaatuisia löytöjä. Kysymys kuuluu, haluatko viinisi au naturel vai pidätkö enemmän klassikoista?

Vietä kivenkova ilta Kakolassa!

Varaa pöytä

 

Kakolan pidot

Kakolan pidot ovat yltäkylläinen, runsas ja sosiaalinen tapahtuma, johon kuuluu useita ruokalajeja. Toisin sanottuna. Kakolanruusun kruunun jalokivet.


ISOT PIDOT

Nauttimista pitkän kaavan mukaan: useita kylmiä ja lämpimiä ruokia monissa tarjoiluaalloissa.

75 € /hlö

Viinisuositukset

45 € / hlö

 

PIDOT

Pöytä koreaksi jaettavia annoksia muutamassa tarjoiluaallossa.

56 € / hlö

Viinisuositukset

33 € / hlö

 

Rakenna oma kokonaisuutesi monesta pienestä tai muutamasta isosta annoksesta. À la Carte –listamme on sesonginmukaista käsityötä. Mitkä ovat teidän seurueenne lempiannokset?


PIENET JAETTAVAT / ALKURUOAT

bageri Å:n tuoretta leipää…5€

Ahvenpuikot, minttu-korianterijogurttia…. 14€

Naudanlihatartar, Gochujang-chilitahnaa,
nashipäärynää, kevätsipulia, puffattua mustaa ja
valkoista riisiä, keltuaiskreemiä………14€

Kanipatee, paahdettua valkosipulipyreetä, sinapin-
siemeniä, porkkanasalaattia, rakuunaa,
grillattua leipää….14 €

Poro ”flat bread”; taikinaan leivottua
pororaguuta, piparjuurikermaa, raparperi-rosepippuri-hilloketta……….14€

Hummusta, vuohenjuustoa ja marinoituja kasviksia….12€

 

ISOT JAETTAVAT / PÄÄRUOAT

Grillattua kesäkurpitsaa ja halloumia, paahdettua hasselpähkinäpyreetä….22€

Grillattua kalafileetä, kevätsipulivoikastiketta….25€

Iberico-possun presapihvi, paahdettua paprika-
hasselpähkinäpyreetä…26 €

Master stock -liemessä haudutettu puolikas kana,
XO-kastiketta……..26 €

 

LISÄKKEET

Varhaisperunaa…7€

Kukkakaalia, suolasitruunaa, kaprista, oliivia, anjovista, voita…7€

Vihersalaattia, yrttimajoneesidressing,
paahdettua siemenkeksiä…6 €

 

MAKEAT

Raparperi-britaleivos, mansikkaa ja karamellisoitua herajäätelöä….12€

Hunajajäätelösandwich…10€

Itsetehtyä jäätelöä…6€

Kakolanruusun viinilistalla on moderneja klassikoita, poikkeuksellisia löytöjä, pieniä eriä ja viinimestarien suosikkeja. Tule paikan päälle katsomaan!

Tee pöytävaraus

Lihojen alkuperät:

Naudan ulkofilee – Suomi
Naudan poski – Suomi/Irlanti
Possu – Suomi
Vasikan kateenkorva – Hollanti
Pata Negra- Espanja
Siipikarja – Suomi
Karitsa – Suomi
Poro – Suomi

 

Huomiomme kaikki ruokavaliot ja allergeenit yksilöllisesti. Kerrothan meille näistä etukäteen.